Zorg

Afrekenen  Zinn Dame Lachend Small

Kassasystemen voor de zorg

  • Meer gemak voor jouw patiënten en bezoekers
  • NEN gecertificeerd
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in zorg
  • Met schaalbare modules hebben we altijd een passende oplossing

In de zorg wil je de tijd die je hebt maximaal aan klanten besteden. Met de betaalsystemen van Quarto kan dat! Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de care en cure omgeving. Door de jaren heen hebben wij gezien dat elke zorginstelling andere wensen en behoeftes had. Daarom denken wij in totaal-concepten. Software-oplossing die modulair zijn opgebouwd, zodat je kunt kiezen voor functionaliteit die bij jouw situatie past. Of je nu in een kleinschalige zorgomgeving werkt of in een groot ziekenhuis, we hebben een brede keus aan systemen, passend bij elke situatie. Zo betaal je noot meer dan nodig! Een compacte kassa voor je coffee corner of een selfservice kassasysteem voor snelle doorstroming en maximaal lunchtijd in je restaurant.

Clienten- en personeelspas als betaalmiddel

Betaal overal en simpel door je eigen cliëntenpas te gebruiken als betaalmiddel. Laad eenvoudig je saldo op door een account aan te maken via onze Quarto-wallet. Stel hier het gewenste bedrag in of kies voor automatisch opwaarderen zodat je nooit zonder saldo komt. Binnen Q-Pay beheert de zorginstelling de pashouders. Is de pashouder niet in staat om haar/zijn financiën te beheren, kan dit op afstand worden beheerd door bijvoorbeeld familie. Daarnaast kunnen zelfs verkoopautomaten eenvoudig worden gekoppeld. Ook personeelspassen kunnen worden ingezet als betaalmiddel. Hierdoor kunnen werknemers gratis of met korting eten en drinken halen.

Maaltijd Aan Bed

Bestellen vanuit de kamer

Een besteloplossing waar bezoekers jouw producten en diensten online kunnen bestellen zonder zich te hoeven melden in het restaurant. Met onze Q-Order besteloplossing kan je bestellen en betalen vanuit de kamer of de wijk via de mobiele telefoon of tablet. Afhalen kan op een eigen gekozen locatie waardoor de wachttijd aan de kassa vermindert.

Zinn Tafelopname

Veiligheid van gegevens binnen de zorg

De veiligheid van data is essentieel binnen de zorg. Intern, maar vooral maatschappelijk ligt je organisatie voortdurend onder een vergrootglas. Daarom hecht de sector veel waarde aan toetsbaar bewijs dat er zorgvuldig met vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan. Dit wordt gewaarborgd door de ISO 27001 normering en, speciaal voor de zorg, de NEN 7510 normering. Wij beschikken over beide certificeringen.

Welke oplossingen bieden wij voor de zorg?

Wil je je wensen eens vrijblijvend aan ons voorleggen? Maak een afspraak met onze accountmanager Rogier van Aalten. Hij is te bereiken op 06-51133347 of mail naar rogier.van.aalten@quarto.nl.