Zorg

Afrekenen  Zinn Dame Lachend Small

De zorg kan rekenen op de betaalsystemen van Quarto!

Weinig sectoren in ons land liggen zo onder een vergrootglas van overheid en publiek als de zorg. Het maatschappelijk belang is enorm. Betrokken medewerkers werken hier 24 uur per dag en 365 dagen per jaar keihard om patiënten en bewoners de zorg te geven die ze verdienen. Petje af voor die passie en inzet! We geven het je maar te doen als catering-verantwoordelijke binnen een ziekenhuis of verzorgingshuis. Je klanten zijn je gasten. Daar wil je alles voor doen, maar regelgeving en budgetten dwingen tot een grote mate van kosten efficiency. Hoe manoeuvreer je dagelijks in deze spagaat?

Slim beheer is de sleutel tot rendement

Als tijd schaars is, wil je die maximaal aan je klanten besteden. Dan zoek je een partner die jouw taal spreekt. Een partner die ruim 25 jaar ervaring met cateraars en directe klanten in de zorg heeft weten fijn te slijpen tot de dienstverlening zoals die er nu staat. Daarom denken wij in totaal-concepten. Software-oplossingen die modulair zijn opgebouwd, zodat je kunt kiezen voor functionaliteit die bij jouw situatie past. En je dus nooit meer betaalt dan nodig. Of je nu in een kleinschalige zorgomgeving werkt of in een groot ziekenhuis, we hebben een brede keus aan systemen, passend bij elke situatie. Een compacte kassa voor je coffee corner of een krachtpatser voor snelle doorstroming en maximale lunchtijd in je restaurant. Betalen met bankpas, maar ook met je eigen bedrijfspas. Cashless, snel en zeer gebruikersvriendelijk voor je gasten. Ook kun je ervan uit gaan dat wij zorgvuldig omgaan met jouw

Maaltijd Aan Bed

Minder administratie is meer tijd voor je klanten!​

De eisen aan de administratieve verslaglegging in de zorg zijn hoog. Je wilt liever maximaal aandacht geven aan patiënten en gasten. Je zit dan niet te wachten op complexe en starre software voor facilitaire dienstverlening als catering. De oplossingen van Quarto zijn hierop ontwikkeld. Heldere overzichten, weinig handelingen en intuïtieve software, maken het beheer heel eenvoudig. Doordat je bovendien razendsnel over de juiste informatie beschikt, kun je meteen bijsturen en stijgt je rendement.

Zinn Tafelopname

Daarom rekent de zorg op Quarto

We zijn er trots op dat de zorg vindt dat wij hen echt snappen. Waarom we in de meeste selectietrajecten worden betrokken?

  • Veiligheid staat hoog in het vaandel. Daarom is Quarto ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd;
  • Door onze ruime en relevante ervaring in care en cure omgevingen;
  • Met schaalbare oplossingen volgen wij je ontwikkelingen op de voet;
  • Of je nu zelf wilt cateren of dit wilt uitbesteden, wij snappen de vraag achter de vraag;
  • We denken samen met jou in oplossingen;
  • Wij monitoren en ondersteunen je 24/7, landelijk met hulp op locatie;
  • De zorgsector is één van de pijlers van ons bestaan.

Welke oplossingen bieden wij voor de zorg?

Wil je je wensen eens vrijblijvend aan ons voorleggen? Maak een afspraak met onze accountmanager Rogier van Aalten. Hij is te bereiken op 06-51133347 of mail naar rogier.van.aalten@quarto.nl.