Sturing met passie

Walter Goezinnen

Directeur met passie voor alle commerciële zaken binnen ons bedrijf.


Onze klanten zijn geweldig!

Sinds 1996 heb ik mij binnen Quarto bezig gehouden met het proces van verkoop en commercie. Wat begon met een relatief eenvoudig product als een kassa, is gegroeid naar software-oplossingen met een enorme impact en bijdrage aan complexe vraagstukken en sterk groeiende behoeften uit de markt. Hierin heb ik Quarto een sterke groei zien doormaken naar solution provider en strategische partner van cateraars en organisaties in zorg, onderwijs, musea en overheid. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2004, samen met Gerrit, directeur en mede-eigenaar van ons mooie bedrijf ben geworden.

Mensen koppelen aan techniek is mijn grote drive. Organisaties hebben een probleem of uitdaging. Aan ons de taak om die vraagstelling te vertalen in heldere oplossingen. Natuurlijk komt er veel techniek bij kijken, maar de klant wil uiteindelijk gewoon zien dat er daadwerkelijk dat stuk efficiency, gemak of innovativiteit geïmplementeerd wordt, dat hen verder brengt in de bedrijfsvoering. En omdat ik gezond eigenwijs ben, wil ik altijd iets extra's brengen bij onze relaties. Daarvoor is het nodig om op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag en de klant voortdurend uit te dagen breder mee te denken naar oplossingen. Dat levert waardevolle en langdurige relaties op. 

Buiten mijn werk om houd ik ervan om samen met mijn vrouw te reizen en te genieten van de natuur en cultuur van verschillende landen. Dat reizen doen we graag per auto, een absolute passie van mij. Hoewel ik al weer geruime tijd verreweg de meeste kilometers elektrisch afleg, heb ik als "guilty pleasure" toch ook een zwak voor iets meer cilinders en sportieve techniek. Hiertoe kom ik in mijn vrije tijd geregeld op het circuit; een passie die ik overigens deel met mijn compagnon Gerrit. Inmiddels hebben we met Quarto een leuke fietsclub, waardoor ik wekelijks ook nog eens echt gezond onderweg ben.


Foto Walter

Met Quarto heb ik een duidelijke stip aan de horizon. We moeten in onze marktsegmenten gezien worden als dé autoriteit op afrekengebied. Dat kan alleen als we met het hele bedrijf voortdurend zoeken naar de toegevoegde waarde die wij onze relaties kunnen bieden. Wat ik ontzettend belangrijk vindt, is het duidelijk maken dat een partnership veel meer inhoudt dan het verkopen van een stukje software op trendy hardware. We zien steeds meer leuke, gepassioneerde en innovatieve spelers in onze marktsegmenten komen. Deze schudden de markt lekker op, maar vragen ook om bijpassende oplossingen. En omdat de kleine spelers van vandaag, misschien wel de topspelers zijn van morgen, willen wij de partner zijn die elke ambitie kan bijbenen. Dit doen we met modulair opgezette systemen, die naar elke omvang schaalbaar zijn. Het gaat niet meer om het bezit, maar om het probleemloze gebruik van ondersteunende systemen. In elke groeifase.

Gerrit de Jong

Directeur en drijvende kracht achter implementaties en dagelijks gebruik van onze oplossingen

Mijn klanten en medewerkers geven me alle energie

Na mijn MTS-opleiding in 1986 hebben kassa’s altijd centraal gestaan in mijn werk. Begonnen als medewerker technische binnendienst, heb ik het product zien evolueren van een mechanische doos naar een geavanceerde totaaloplossing. Binnen ons mooie bedrijf ben ik mij, na jaren als technisch specialist buitendienst, gaan focussen op en scholen in hoger technisch management. Zo ben ik verantwoordelijk geworden voor de gehele operationele organisatie. Met succes! Als kroon hierop ben ik begin 2004 samen met Walter, toen salesmanager, directeur-eigenaar van ons bedrijf geworden.

Mensen ervaren mij als iemand met een enorme drive en loyaliteit, maar ook als heel sociaal. Daar ben ik blij om. Ik wil dat onze mensen het beste uit zichzelf halen. Daarmee kunnen we onze relaties maximale tevredenheid bieden. Producten groeien naar elkaar toe. Met Quarto willen we ons juist onderscheiden met een vlekkeloze servicebeleving. Zonder olie loopt een motor vast. Binnen Quarto ben ik die olie. Ik weeg voortdurend de belangen van relaties en onze organisatie en neem besluiten die de basis moeten vormen voor een langdurige goede samenwerking met alle stakeholders. En wat is er mooier dan met een team van enthousiaste en gemotiveerde mensen onze klanten perfect te bedienen?Privé is het eigenlijk niet anders. Mijn gezin staat op één. Daarnaast ben ik gediplomeerd voetbaltrainer. Ook hierin kan ik mijn passie kwijt door een hecht team spelers het beste uit zichzelf te laten halen. Een mooie uitlaatklep om de volgende dag weer met alle energie aan de slag te gaan. Het maakt voor mij de perfecte balans tussen werk en privé. Verder rijd ik motor, speel graag een rondje golf, ben ik autoliefhebber en sluit wekelijks aan bij de Quarto-fietsclub.

Foto Gerrit

Met Quarto wil ik oplossingen en diensten blijven ontwikkelen die perfect aansluiten bij de sterk veranderende marktvraag. Ik zal er alles aan blijven doen om met ons team als een betrouwbare partner ervaren te worden door onze afnemers. In een maatschappij waar steeds vaker eigenbelang voorop staat en respect afneemt, wil ik oog blijven houden voor de mens. Zakendoen is elkaar respecteren en vertrouwen. Oog hebben voor elkaars belangen en werken aan langdurige partnerschappen!

Met passie naar “the next step” in België

Peter Maene

Enterpreneur op de Belgische markt

Met een drive in het sales vak en oprechte interesse voor mensen, heb ik een uitgebreid verleden in verkoop en leidinggevende functies. Na onder andere 13 jaar bij Initial Textiles, een toonaangevende leverancier van hygiëne producten voor het bedrijfsleven, ben ik in gesprek geraakt met Walter en Gerrit. Zij stelden mij een zeer uitdagend project voor: het opzetten, vormgeven en uitbouwen van een Belgische vestiging. Voor mij betekende dit terug naar de basics en essentie van het sales vak. De telefoon pakken, koud bellen, afspraken maken, netwerken en nog eens netwerken. Echt ondernemen, ondersteund door mooie oplossingen vanuit Nederland.Door te luisteren, oprechte interesse te hebben en met ideeën te komen die mijn gesprekspartners nieuwe inzichten opleverden, heb ik stap voor stap Quarto België op de kaart kunnen zetten. Hierbij heb ik mijn competenties meer dan maximaal kunnen inzetten: opbouw van langdurige relaties, team play en vasthoudendheid. Ik ben er ontzettend fier op dat we erin geslaagd zijn om in relatief korte tijd zeer mooie partnerships te hebben met verschillende grote cateraars en bij hele mooie organisaties.

Als echte Vlaming snap ik toch ook de Hollandse mentaliteit. Binnen Quarto krijg ik dan ook veel energie van mijn collega’s en de service gedreven organisatie.

Privé ben ik, als veel Vlamingen, verzot op fietsen. Met de racefiets of MTB ga ik graag een uitdaging aan. Maar ook de gezelligheid met vrienden in een restaurant of café kan mij bekoren. Tenslotte reis ik graag.

Foto Peter Maene

Als stip aan de horizon streef ik naar een goed evenwicht tussen werk en privé. Ik wil genieten zolang ik vitaal ben. Met Quarto wil ik de volgende stap realiseren. Door onze sterke en steeds bredere installed base, is er ruimte voor verdere groei van de organisatie. Dit is belangrijk, want het biedt de mogelijkheid om Quarto ook in België uit te laten groeien tot de norm voor betaalsystemen binnen onze segmenten.

We moeten hiervoor blijven luisteren naar onze klanten. En dat doe ik met passie, want ik zie elke dag opnieuw hoe hard er binnen de catering wordt gewerkt om de gasttevredenheid verder te vergroten. Daaraan wil ik met Quarto ontzettend graag bijdragen. De Quarto-belofte: “Op ons kunt u rekenen”, past mij daarom als een maatpak: “Op mij kan je rekenen!”.

Het zijn de mensen die het verschil maken. Zij vormen je echte kapitaal en zorgen voor langdurige partnerships.