Overheid en Justitie

Wilt u een leverancier die u in uw vrijheid beperkt?

Werken in een penitentiaire inrichting is werken met grote verantwoordelijkheden. De maatschappij kijkt mee. Als er iets misgaat, ligt dit meteen onder het vergrootglas van de media. Bij alles wat je niet zelf kunt maken en doen, wil je dan toch alleen partneren met een partij die jouw uitdagingen snapt? Een leverancier die net zo betrouwbaar is als jouw eigen organisatie? Met medewerkers die aantoonbaar een VOG overlegd hebben of hogere graad van screening bezitten.

Bewezen systemen, maximale beschikbaarheid.

Een innovatieve partner is belangrijk, maar nog belangrijker is het beschikken over systemen die het altijd doen. Wij plaatsen nooit systemen die niet door en door getest zijn. Juist beschikbaarheid van faciliteiten in een penitentiaire instelling is essentieel. Gedetineerden zijn ook gasten, alleen niet vrijwillig. Een escalatie kan eerder ontstaan dan elders. Laat het dan niet aan je betaalsystemen liggen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat het hart van je afrekensysteem meer dan 99,8% van de tijd beschikbaar is. Gaat er toch iets mis, dan bieden we 24/7 ondersteuning en een servicenetwerk met landelijke dekking in Nederland en België. Hierover maken we heldere afspraken met je in een kloppende en passende Service Level Agreement (SLA).

Justitie rekent al jaren op Quarto

We zijn er trots op al vele jaren partner te mogen zijn voor Justitie. Maar dit mag voor ons geen gegeven zijn. We zullen nooit op de automatische piloot overschakelen. We blijven die innovatieve partner die betrouwbaarheid voorop stelt. Voor penitentiaire instellingen hebben wij een schitterend totaalconcept beschikbaar. Ons cashless betaalsysteem is hierbinnen een goed voorbeeld. Effectief, eenvoudig en vooral veilig. Gedetineerden kunnen zonder fysiek geld of betaalpas afrekenen. Met een saldo op het netwerk. Dit soort oplossingen, gemaakt vanuit de behoeften, heeft ervoor gezorgd dat we al jaren prima samenwerken met Justitie. En daar doen we het voor: succesvol partneren op lange termijn!

Veilig, stevig, betrouwbaar en snel.

Het komt aan op eenvoud, stabiliteit en veiligheid. Dat bieden onze oplossingen!