Kassa Software

QL-Kassa

Met Q-Kassa richt je vanuit Questor-ONLINE de schermen in van je kassa's op de afrekenpunten. Je definieert tabbladen en de positie van je toetsen op je touchscreen. Q-Kassa is de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld en biedt vrijwel alle mogelijkheden om het afrekenen voor de kassier eenvoudig en overzichtelijk te houden. 

Nieuwe technieken en ontwikkeltools maken dat er ook weer nieuwe mogelijkheden komen om QL-Kassa een volgende levensfase in te laten gaan. Daarom is de opvolger niet zomaar een upgrade, maar nieuwe kassa-software, gemaakt met de nieuwste technieken en helemaal klaar voor de toekomst. QL-Kassa2 komt eraan!

Ontwikkeld vanuit jouw praktijkervaring

Q-Kassa2: de volgende generatie in kassa software

Net als Q-Kassa , is Q-Kassa 2 de software die je voor je neus ziet op je kassa's. Je kunt er nog steeds perfect mee afrekenen, maar er kan veel meer in bediening, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Het nieuwe ontwikkelplatform is nog weer betrouwbaarder en maakt uitbreidingen in functionaliteit makkelijker en sneller mogelijk. 

Wat is er verbeterd?

De nieuwe versie is bijvoorbeeld nodig om gebruik te kunnen maken van nieuwe mogelijkheden die hedendaagse hardware biedt, denk aan "swipen". Maar ook het gebruik van verschillende platforms stelt eisen aan QL-Kassa2. Denk aan Android, Apple en Windows-apparaten door elkaar heen. 

Belgie: Geregistreerd Kassa Systeem verplicht!

De Belgische overheid stelt een Geregistreerd Kassa Systeem verplicht binnen de horeca en daarmee de catering. In een GKS worden alle transacties onuitwisbaar opgeslagen in een Fiscale Data Module (FDM). De fiscus kan zo eenvoudig controleren. De benodigde ontwikkelingen zijn meegenomen in de nieuwe Q-Kassa 2-software. Met onze Q-BlackBox hebben we zo een compleet gecertificeerde totaaloplossing beschikbaar. Gecertificeerd en goedgekeurd door de Belgische overheid. Deze oplossing is inmiddels al ruim uitgerold op de Belgische markt.

Fos Recht
Fos Schuin

Gebruikersvriendelijkheid

QL-Kassa 2 biedt aanzienlijk meer mogelijkheden in configuratie. Je kunt zelf je complete schermindeling vrij bepalen, nieuwe toetsenborden openen en je bent niet langer gebonden aan het gebruik van tabbladen.

Modulair

De software is in staat vrijwel elk device aan te sturen dat je wilt koppelen. Een betaalterminal, printer, weegschaal, klantendisplay of kaartlezer, het kan allemaal. Q-Kassa 2 werkt met zogenaamde plugins. Deze kunnen eenvoudig door de leverancier van een randapparaat worden geschreven. Of vraag gewoon aan ons een lijstje van reeds gekoppelde devices.  QL-Kassa2 maakt je betaalomgeving nog veelzijdiger, krachtiger en daarmee toekomst vaster.

De software draait centraal: veilig en altijd up-to-date!

Wat kan Q-Kassa voor mijn situatie betekenen?

Wil je weten hoe Q-Kassa jouw ambities weer een stap verder kan helpen? Neem dan contact op met onze specialisten. Of u nu al gebruik maakt van onze oplossingen of juist de markt aan het verkennen bent, een gesprek loont simpelweg de moeite. Investeer er gewoon eens een uur in.

Fos Met Kassarand
Fos Mini Pos