Questor-ONLINE

Questor-ONLINE beheersomgeving

Kostenbeheersing in catering is essentieel. Maar je wilt de gebruikers van je restaurant toch vooral de beste gastbeleving bieden? Met Questor-ONLINE heb je optimale controle over je bedrijfsvoering. Deze beheeromgeving is het kloppend hart van het systeem. Op PC, tablet of smartphone, altijd en overal. Er is geen belasting voor je ICT-afdeling of netwerk. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt. Questor-ONLINE wordt gehost in de datacenters van Quarto. Het managementsysteem wordt hier 24/7 gemonitord. Veilig door ISO-27001, redundant, snel en altijd up-to-date. En misschien wel het belangrijkste, onze infrastructuur garandeert een beschikbaarheid van >99,8%. Questor-Online doet het dus altijd!

Perfect schaalbaar

Wij leveren onze oplossingen al jaren aan de grootste cateraars en organisaties. ”Leuk, maar wat heb ik daaraan?”, vraag je je misschien af. Questor-ONLINE is modulair gebouwd. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Begin je klein, dan betaal je klein. Komen je groei-ambities uit, dan groeit Questor naadloos met je mee. Hoe groot je ook wordt. Met ruim bewezen functionaliteiten. Met die ervaring zijn we vrijwel uniek. Questor-ONLINE is intuïtief, schaalbaar en heel makkelijk te koppelen met je eigen ERP-omgeving of facility management systeem. Een backoffice-applicatie, geïnspireerd door onze klanten en gemaakt voor jou!

Maatwerk met standaard modules

Natuurlijk beheer je met Questor-ONLINE heel eenvoudig je kassa’s. Natuurlijk de krachtige QL-MultiTouch, maar ook de compacte QL-MiniPos. Of ga nog een stapje verder met een mobiele kassa of een helemaal onbemand afrekenpunt.

Real-time en overal. Uitbreiden kan op elk moment, zonder ingewikkelde installaties of ICT-werk. 

Mogelijkheden die uw beheer nog eenvoudiger en leuker maken:

  • Loyalty en een Vriendenmodule, voor een optimale gastbeleving;
  • Rapportages waarmee u meteen en actueel ziet waar u staat;
  • Facturen die u vanuit Questor automatisch aanmaakt en verstuurt;
  • Complete cashless betaalomgeving met prijsdifferentiatie en beheer van pashouders, Q-PAY;
  • Een Generieke Export module om gegevens in ERP of boekhouding te zetten.

Weten hoe dat kan werken voor jouw organisatie?

We vertellen je graag op welke wijze Questor-ONLINE bijdraagt aan jouw efficiency. Gepassioneerd cateraar met oog voor detail? Verantwoordelijk voor optimale gastbeleving binnen een ziekenhuis of verzorgingstehuis, een museum, onderwijsinstelling, bedrijf of de overheid? Neem dan contact op met een specialist voor jouw ambities!