QL-Zelfbediening

Zelf afrekenen, efficiency voor positieve organisaties

Heb je er al eens aan gedacht om je medewerkers en gasten zelfstandig hun lunch af te laten rekenen? Zonder dat er een kassier aan te pas komt? Dat kan met de QL-ZB, een krachtige kassa die heel makkelijk door je gasten zelf bediend kan worden. "Maar dan lopen mensen toch zo door?", denk je? Nee, integendeel. Dit is uitgebreid onderzocht in tal van bedrijven en instellingen. Wat blijkt? De sociale controle is groot en mensen vinden het hartstikke leuk om zelf hun lunch af te rekenen. Het betekent immers ook het krijgen van weer een stukje extra vertrouwen.

Hoge capaciteit door snelheid

De QL-ZB heeft een barcodescanner zodat je razendsnel je producten kan scannen en vervolgens cashless kan afrekenen aan de betaalautomaat of paslezer van Q-PAY, het handige cashless betaalsysteem van Quarto. 

Je begrijpt dat dit leidt tot een grotere capaciteit en snelle doorstroming. Dat betekent dat je gasten meer tijd aan de lunchtafel kunnen doorbrengen en draagt dus belangrijk bij aan de kwaliteitsbeleving van je catering-omgeving.  

Zelf afrekenen is modern, snel en draagt bij aan het gevoel vertrouwd te worden. Dat motiveert!

Krachtig en efficiënt, met de ZB haal je het ook in jouw restaurant

Heb je er al eens over nagedacht wat het betekent als je niet 3 kassiers maar 1 of geen medewerker in hoeft te zetten tijdens de pauzes? Je bespaart krachten, die weer kunnen bijspringen op andere plaatsen in diezelfde pauze. Of je kunt sowieso met minder Fte per locatie af. Dat scheelt serieus geld. Reken het maar eens door. 

De QL-ZB is verder zeer robuust en leverbaar in een mooie RVS-opstelling. Dat efficiëncy er zo mooi en modern uit kan zien, is dan een leuke bonus.

De zelfbedieningsoplossing is breder inzetbaar dan je misschien denkt:

Het is mooi om de Zelfbedienings-oplossing in werking te zien. Neem gerust contact op.

Eigenlijk moet je de QL-ZB in de praktijk gaan bekijken. Je leert dan op welke wijze de systemen onze relaties helpen met hun efficiency. Maak eens een afspraak met onze specialist, bespreek de mogelijkheden en ga eens kijken bij u in de buurt.

Multi Touch Zb Iconen
Multi Touch Zb Plaatjes