QL-MultiTouch

QL-MultiTouch, de krachtige alleskunner van Quarto

Met de MultiTouch haal je de kwalitatieve top op kassa-gebied in huis. Grote cateraars weten al jaren dat ze hiermee simpelweg het meest betrouwbare en snelle systeem hebben, dat er is. De MultiTouch is geëvolueerd tot het meest moderne afrekenpunt op de markt. Supersnel door de laatste versie Quad-core processoren. Gebruiksvriendelijk door het grote scherm en de overzichtelijke bediening.

Multifunctioneel

Je kunt de MultiTouch eenvoudig wisselen van locatie. Met de slimme ConnectorBox, laat je al je kabels op de balie zitten en klik je de QL in een handomdraai vast op een andere balie. Van een bemande situatie naar een onbemande? De MultiTouch kan het. Zonder allerlei dure extra investeringen. Je configureert de kassa eenvoudig vanuit je beheersomgeving Questor-ONLINE.

Je gasten moeten kunnen vertrouwen op jouw techniek. Op de QL-MultiTouch kun je altijd rekenen!

Betrouwbaarheid en toekomstvastheid zorgen voor optimale kosten efficiency

Natuurlijk kijk je bij aanschaf van systemen naar de prijs. Dat is mens-eigen. Maar belangrijker is het om te kijken naar de kosten over de komende jaren. De total cost of ownership (TCO). Want dat zijn uiteindelijk de echte kosten voor jouw organisatie. Kwaliteit kent een investering. Bij Quarto krijg je er veel voor terug.

Want wat kost het bijvoorbeeld als je systeem het regelmatig niet doet? Wat kost het als je kassa geen 10, maar 5 jaar meegaat doordat deze niet mee kan komen met nieuwe ontwikkelingen? 

Natuurlijk, zelfs een QL kan stuk. Maar dan is er altijd nog de service van Quarto. Geen dagen wachten, geen omslachtige procedures. Met een service abonnement ben je in no time weer in business. En hier gaat het uiteindelijk wel om. Jouw continuïteit is het allerbelangrijkst!

Bedenk dat na de zoete smaak van een lage aanschafprijs, matige kwaliteit vaak leidt tot een bittere nasmaak. En die duurt veel langer.

Vraag eens een gratis demo aan. Of ga met de specialist kijken op locatie.

We hebben duizenden QL-systemen geïmplementeerd over honderden locaties. Er is er vast één in uw buurt. Neem eens contact op met onze specialisten, leer de gebruikersvriendelijkheid kennen in de praktijk en stel zelf je vragen aan gebruikers.

Multi Touch Schuin Nieuw
Multi Touch Aanzicht
Multi Touch Aanzicht Met Oor