Q-Vrienden

Breid je community uit met Q-Vrienden

Met Q-Vrienden voeg je weer een dimensie toe aan je servicepallet voor bezoekers. Maak van elke bezoeker een vriend! Geef vrienden snel en makkelijk toegang, tegen een vriendenprijs. Je kunt aan de kassa een vriendenpas verkopen, maar een bezoeker kan ook zelf online een vriendenpas aanvragen. Je betaalt deze eenvoudig online met Bankpas of creditcard en ontvangt de pas(sen) keurig thuis.

Met Q-Vrienden blijven je bezoekers terugkomen

Of je nu een museum bent, een dierentuin of attractiepark, het is altijd fijn als je vrienden hebt. En dat deze blijven terugkomen natuurlijk. Een vriendenpas betekent op de eerste plaats een leuke korting voor je vaste gasten. Maar de periode is ook weer eindig. Met de web portal van Q-Vrienden verlengt de pashouder heel eenvoudig zelf zijn vriendschap. Natuurlijk herinnert u hem hier tijdig aan. Q-Vrienden stuurt hierover automatisch en tijdig een mail. Het leuke van de web portal is dat je deze naadloos kunt integreren in je eigen website en er helemaal dezelfde look and feel aan kunt geven.

Vrienden hebben voorrang

Met een vriendenpas weten je gasten dat ze nooit lang in de rij staan. Via de kassa of een “fast-lane” zijn ze ook op drukke dagen snel binnen en genieten ze maximaal van jouw ambiance. Vind je dat je vrienden extra voordeel moeten krijgen in je winkel of restaurant? Met Q-Vrienden is dit zo geregeld. De vriendenmodule is bij uitstek de tool om tegen een minimale beheerslast, maximaal rendement te halen uit je bezoekers. 

Vrienden maken?

We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de manier waarop Q-Vrienden in jouw specifieke situatie het meest effectief ingezet kan worden. Wil je je vraagstelling eens met ons delen? Samen komen we verder. Maak gewoon eens een afspraak met onze specialist. Je maakt sneller vrienden dan je denkt!