Q-Ticketing

Online ticketverkoop: je eerste stap in omzetgroei

Met Q-Ticketing heb je de eerste stap in klantenbinding gerealiseerd. Een vooraf gekocht kaartje geeft je bezoeker zekerheid over toegang en snelle doorstroom bij aankomst. Voor jou betekent het in elk geval gegarandeerde omzet, ongeacht of je bezoeker ook komt. Maar er is nog meer. Met deze web applicatie heb je de ideale tool in handen om informatie over je bezoekers te verzamelen. Dat je hier weer mee kunt sturen en acties op maat kunt maken is logisch. Maar waarschijnlijk wil je verder. Bezoekers die vandaag een losse ticket kopen, zijn je vrienden van morgen.

Soepele integratie met andere oplossingen

Q-Ticketing is naadloos geïntegreerd met Questor-ONLINE. Het is een web portal, installatie is niet nodig en je ICT-afdeling wordt er niet extra mee belast. Voor je klant werkt het systeem intuïtief. Of het nu op een smartphone is, een tablet of een iMac thuis, een ticket is zo gekocht. Q-Ticketing is perfect te integreren binnen je website. Helemaal overeenkomstig jouw uitstraling. Natuurlijk hebben we alle moderne betaalmethoden opgenomen: Bancaire passen, PayPal en creditcard zijn voorzien. Prijsaanpassingen of acties maak je eenvoudig centraal aan zijn meteen aangepast in je kassa’s, overige afrekenpunten en de online portal. Makkelijk en geen kans op fouten. 

Weten hoe Q-Ticketing grip geeft op je bezoekers?

Elke organisatie is anders. Gelukkig wel. Waarschijnlijk zit je vol ideeën en plannen om je bezoekers nog meer dienstverlening te bieden. De passie van Quarto is om richting te helpen geven aan je ambities. Met moderne, gebruiksvriendelijke oplossingen die jouw visie omzetten in handelbare processen. Deel je gedachten eens met onze specialist. In een uurtje zijn je ambities misschien al jaren dichterbij.