Q-Tablet

Mobiel krachtpatsertje

Je wilt bestellingen opnemen aan tafel? Je doet aan maaltijdverzorging in een zorginstelling of bedrijf? Natuurlijk zijn dit situaties waarbij een krachtige mobiele hulp welkom is. Maar dan wel een device waar je wat aan hebt. Met een goede accu en een leesbaar scherm. Een tablet met een stabiele koppeling naar je beheerssoftware, zodat je administratieve verwerking perfect verloopt. Een tool waarmee je eventueel meteen kunt afrekenen middels een gekoppelde betaalautomaat. Natuurlijk hangt ook de Q-Tablet naadloos aan je backoffice.

Vorm en functie

Het lijkt wel leuk, die slimme mobiele app op bijvoorbeeld een telefoon of ander device, maar hoe vaak heb je op een terras al niet meegemaakt dat de serveerster stond te mopperen op een slecht afleesbaar scherm of het niet accepteren van commando's van vinger of pen? In de showroom hoor dit niet en ziet het er allemaal flitsend en super compact uit. Maar jouw medewerkers moeten er de hele dag mee werken. Laat een stukje techniek dan wel een prettige en toegevoerde waarde bieden. Uit de ruime gebruikerservaringen is gebleken dat Quarto hierin een prima balans heeft gevonden.

De Q-Tablet is klaar voor alle omstandigheden

Degelijk, snel en betrouwbaar: de voorwaarden voor tevreden gebruikers en gasten

De Q-Tablet heeft een waterbestendig scherm. Dit is ook nog eens een LED scherm, dus in vrijwel alle omstandigheden perfect af te lezen. Door de erg goede gevoeligheid, komen commando's in één keer en snel door. Dubbele bestellingen, waardoor weer vervelende correcties uitgevoerd moeten worden, heb je niet meer. Met een volle accu kun je uren vooruit. Dus ook als de tablet tussendoor niet in het docking station gezet is, grijp je niet snel een leeg apparaat. Je kunt de Q-Tablet aan je riem hangen. Maar als ie toch valt is ie niet snel stuk. De tablet is gemaakt voor alle omstandigheden die jij tegenkomt in je dagelijkse werk.

Tablet Aanzicht Geheel
Tablet In Docking
Tablet Draagriem

Laat je door onze specialisten gerust eens informeren over de Q-Tablet voor jouw organisatie.