Nog meer handige oplossingen

Handig tafels beheren

Het makkelijk kunnen beheren van de tafels in je restaurant of op het terras, maakt je werk een stuk eenvoudiger. Bovendien verklein je de kans op fouten en reken je altijd correct af met je gasten. Hiervoor hebben wij Q-TableManager gemaakt. Hierin kun je je plattegronden zetten. Deze tafelplannen worden zichtbaar gemaakt op het kassa scherm. Vervolgens kun je bestellingen eenvoudig op tafelnummer boeken. De tafelplannen zijn ook te gebruiken met de Q-Tablet. Hierdoor heb je ook mobiel snel het juiste overzicht. 

Scannen en printen

Met de Quarto afrekenoplossingen weet je zeker dat je nooit mogelijkheden mist. Ook niet als er in een later stadium pas een behoefte ontstaat. Een voorbeeld zijn de keuken- en barprinters en onze scanners. Vanaf de kassa of tablet stuur je eenvoudig een bon naar de keuken, zodat bestellingen klaargemaakt kunnen worden.

Door de scanner, reken je snel en foutloos af. Je hoeft je het kassascherm nauwelijks nog aan te raken, anders dan voor het betalen zelf. 

Met onze Label Printer Module kun je zelf, vanuit de kassa-applicatie, eenvoudig je artikel-labels afdrukken.

Exporteren naar andere systemen

Je zult gegevens uit je betaalomgeving regelmatig willen exporteren naar een ander platform. Bijvoorbeeld naar een financieel- of een ERP-pakket. Met de module Generieke Export kun je de juiste vorm geven aan het bestand, zonder dat je ons als leverancier hiervoor hoeft in te schakelen. Denk hierbij aan Exact, Afas, Bomas, Twinfield en SAP. De Generieke Export Module richt je in principe éénmalig in. Natuurlijk helpt Quarto bij deze implementatie en traint je medewerkers op het gebruik van de module.


Voortdurend slimme en innovatieve oplossingen

Geen vraagstelling is te gek, neem gewoon contact op.

Bovenstaande is een greep uit enkele belangrijke ondersteunende oplossing die we je bieden. Er is nog meer. Wij denken dat het opsommen ervan niet meteen heel veel toevoegt. Het is slimmer om contact op te nemen en je vraagstelling aan onze specialisten voor te leggen. Zij bepalen samen met jou welke bouwstenen het meest effectief leiden tot de oplossing die je nodig hebt.