Q-Tablemanager

De voordelen van de Q-Tablemanager

 • Manage de tafelactiviteit
  Kleuren geven aan wanneer een tafel beschikbaar is of wanneer deze aandacht nodig heeft.
 • Eenvoudig een plattegrond instellen en beheren
  Switch eenvoudig tussen op maat gemaakte plattegronden
 • Directe en snellere communicatie met de keuken
  Een directe verbinding met de bonnenprinter in de keuken of achter de bar
Tafelmanager Quarto 1

 • Overboeken, samenvoegen en splitsen Tafels samenvoegen, bestellingen verplaatsen en als groep eten, maar toch apart betalen.
 • Bereidingswijze toevoegen en gangen kiezen Eenvoudig bereidingswijze, gangen en wensen of andere informatie toevoegen aan de bestelling.

Eenvoudig tafels beheren

Maak het werk binnen jouw horecagelegenheid of in jouw restaurant eenvoudiger door te werken met onze Q-Tablemanager. Ga aan de slag met een op maat gemaakt tafelplan die je zelf naar wens kunt aanpassen. Krijg inzicht in welke tafels er beschikbaar zijn, wat de laatste actie op de tafel was en wat de laatst uitgeserveerde gang is geweest. Door de Tablemanager te koppelen aan onze kassa en onze Q-handheld wordt het een perfecte en complete betaaloplossing voor jouw restaurant of horecagelegenheid.

Je gasten snel en zo goed mogelijk bedienen!

De door jou op maat gemaakte plattegronden worden zichtbaar op het kassascherm. De kleuren geven de status van de tafel aan en laten zien wanneer er voor het laatst een activiteit heeft plaatsgevonden. Bij het uitvragen van een gang of na een bestelling van drankjes veranderd de kleur van de tafel. Zo is het voor de medewerkers duidelijk en overzichtelijk. Met de Tablemanager koppel en splits je eenvoudig tafels, zodat je eenvoudig grote groepen en kleine groepen kan ontvangen. Wil je wel een aparte rekening? Met de Tablemanager kan je eenvoudig gesplitst af rekenen. Het systeem zorgt ervoor dat het personeel overzicht houdt en georganiseerd werkt, daarnaast verbetert het de communicatie met de keuken.

Mobiel gebruik

Onze Tablemanager is ook mobiel te gebruiken op de Q-Tablet en de Q-handheld. Hierdoor heb je aan tafel, op het terras of waar je wilt altijd het juiste tafeloverzicht bij de hand. Bestellingen aan tafel kunnen direct doorgegeven worden aan de keuken of aan de bar. Dit bespaart tijd en maakt het werk een stuk efficiënter.

Kom in contact met ons

Weten wat de Q-tablemanager voor jou kan betekenen? We adviseren je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.