Q-Reload

Q-Reload, de multifunctionele laad kiosk

Q-Reload is een ideale oplossing om gasten, medewerkers of andere geregistreerde saldo-houders hun netwerktegoed op laten waarderen. Het is immers niet altijd mogelijk dat zij toegang hebben tot een PC of geen online betaling kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan studenten die er op de campus achter komen dat hun saldo ontoereikend is.

Op de Q-Reload kun je je tegoed heel makkelijk opwaarderen met behulp van de bankpas. Voor een catering-verantwoordelijke betekent de Reload een belangrijke extra service. En wordt voorkomen dat omzet verloren gaat. 

Meer dan opladen alleen

Je kunt de Q-Reload gebruiken voor meer dan opladen alleen. Een pashouder kan zijn pas blokkeren of een nieuwe juist activeren. Je kunt er ook wervende boodschappen op kwijt of promoties voor dagspecialiteit of andere aanbiedingen.

Ook kan de pashouder zijn account inzien, gegevens wijzigen en transacties nazoeken. De Q-Reload is een handige aanvulling in een toch al uitgebreide reeks van krachtige oplossingen. 

Reload Geheel Schuin 2
Reload Pin Logo

Meer weten over de Q-Reload?

Maak eens een afspraak met onze specialisten. Zij kunnen precies vertellen welke toegevoegde waarde de Q-Reload u kan bieden. Neem contact op voor een gesprek en leg je wensen eens aan ons voor.