Q-PAY

Q-PAY is overal en altijd afrekenen

Met het betaalsysteem Q-PAY bezorg je je gasten optimaal afrekengemak. Zij hoeven geen geld op zak te hebben. Medewerkerspas, schoolpas etc. worden gebruikt als betaalmiddel. Natuurlijk staat er geen geld op de pas zelf, maar staat dit veilig in een online account. Je kunt heel eenvoudig onderscheid maken tussen gasten van buitenaf en eigen gasten. Deze eerste groep kan bijvoorbeeld gewoon betalen met de bankpas. Je eigen medewerkers of leerlingen kun je voordeel bieden door een afwijkende prijsstelling te hanteren voor je producten. Vrijwel elke combinatie of voordeelregeling is instelbaar en wijzigbaar. Denk aan acties voor feestavonden of op kostenplaats boeken van representatie verstrekkingen. Afrekenen gaat vooral supersnel. Dit betekent korte rijen en een hoge verwerkingscapaciteit. Je gasten genieten zo langer van hun pauze-tijd.

Het saldo is makkelijk op te laden vanachter de PC of in een oplaadstation, de Q-Reload. Online verloopt via een payment-provider. In Nederland is I-deal een populaire methode die daarbij gebruikt wordt. Hiervoor hebben we een web portal beschikbaar. Als je wilt, kan dit simpel geïntegreerd worden in je eigen website en huisstijl. Je hoeft nooit bang te zijn dat er te weinig saldo op je account staat. Door het instellen van automatisch opwaarderen, kan een gebruiker zelf bepalen bij welk saldo het betaalsysteem automatisch een instelbaar bedrag bijboekt van diens bankrekening. In de Q-Reload gebruik je heel gemakkelijk je betaalpas.

Ook aan de veiligheid van dit betaalsysteem is natuurlijk gedacht. Een verloren pas kan snel geblokkeerd worden. Het saldo kan daarna makkelijk worden overgeboekt op een vervangende pas. Een gebruiker kan zelfs meerdere passen hebben, die aan hetzelfde account hangen.

Met Q-PAY stimuleer je bestedingen, heb je een actueel inzicht in je omzet en kun je snel bijsturen waar nodig. Bovendien draag je belangrijk bij aan de gasttevredenheid en dat is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor Q-PAY.

Voor je gehele voedsel en drankverstrekking

Het overgrote deel van je voedselverstrekking zal verlopen via je restaurants en coffee-corners. Maar in veel organisaties staan ook onbemande uitgiftepunten, de verkoopautomaten. Ook deze kunnen eenvoudig gekoppeld worden binnen Q-Pay met alle mogelijkheden van het systeem. Zo kan je de uitgifte van fris, snoep en gezonde snacks reguleren. Je kunt centraal je prijzen in de automaten aanpassen en bijvoorbeeld de gezonde producten subsidiëren. 

Q-Pay werkt voor je gehele voedsel en dranken verstrekking

Eenvoudig beheer van pashouders

Via Q-Pay beheer je ook je pashoudersbestand, Je maakt er (nieuwe) passen mee aan en koppelt de juiste pasinfo aan de gebruikers. Je kunt aan een pas een beperkte geldigheid meegeven en deze bij verlies of diefstal blokkeren. Natuurlijk kun je een bestaand pashoudersbestand makkelijk importeren.

Nieuwsgierig over de mogelijkheden die Q-PAY jouw organisatie kan bieden?

Q-Pay is een veelzijdig betaalsysteem. Het past prima binnen een totaalconcept van cashless afrekenen, omzetverhoging en vergroting van de gasttevredenheid. Deel je vraagstelling eens met onze specialisten en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Het is zeker zinvol bestede tijd!