Q-Order

Q-Order: catering bestellen zonder gedoe

Je wilt je gasten graag de mogelijkheid bieden om koffie, (vergader)lunches of andere maaltijden te bestellen. Zonder dat ze zich hoeven te melden in het restaurant. Je wilt ook zeker weten dat afrekenen of intern doorbelasten foutloos en snel verloopt. Q-Order is slimme bestelsoftware en weer een nieuwe stap in een gastvrije en moderne catering-omgeving. Een online web- applicatie waarmee via elk device, vast of mobiel kan worden besteld. Q-Order is een cloud-oplossing als module onder Questor-ONLINE. Er is geen aparte installatie nodig en vormt dus geen extra belasting voor je ICT-resources.

Bebop Scherm 1
Bebop Scherm 2

Q-Order; gastvrije software

Je kunt een in house bestelling meteen op kostenplaats doorbelasten. Direct vooraf laten betalen kan ook. Bijvoorbeeld met iDeal. Je kunt een bestelling bezorgen of laten afhalen aan de counter. Kies je voor afhalen, dan laat je je gasten zich eenvoudig bij een aparte uitgifte counter melden. Zij hoeven niet langs de algemene counter en kassa, dus hebben zij hun lunch snel in handen. Aan de andere kant houden zij de overige bezoekers niet op. Dit bevordert dus de doorstroom en is daarmee win-win. Q-Order is gemaakt vanuit de gast: makkelijk, snel en uitnodigend. En dit betekent voor jou weer een extra toename in de omzet.

Banqueting, de juiste maaltijd bij de juiste gelegenheid, zonder gedoe

Klaar voor de moderne catering omgeving

Wil je gebruik maken van QR-codes waarmee gebruikers zich snel kunnen registreren? Geen probleem. Heb je een centrale keuken die meerdere locaties met bestellingen bedient? Q-Order is er klaar voor.

In de ochtend een speciale aanbieding aankondigen, je gasten tijdig informeren over het menu van de dag of andere informatie delen? Via de applicatie kan dit eenvoudig. Met een banner op het web-portal, maar ook met een email. Dat is nou real time communiceren met je gasten! Gasten die op hun beurt eenvoudig inzicht hebben in hun bestellingen en gebruik. Je kunt toegang geven tot een uitgebreid artikelbestand, aangevuld met informatie over bijvoorbeeld voedingswaarden en allergenen.

Ontvangst van of wijzigingen in bestellingen, kunnen per automatische email bevestigd worden, net als de gereed melding ervan. Catering on-the-spot. Op elk tijdstip en elke plaats. Hoe flexibel, modern en efficiënt wil je het?

Coffee Corner Wordt Ontmoetingsplek 2
Alleen Nog Afhalen

Q-Order ook in jouw dienstverlening?

Q-Order geeft een nieuwe dimensie aan je catering dienstverlening. Gekoppeld aan een efficiënt registratie- en afrekenproces heb je een krachtige tool in huis om service en gastvrijheid zonder extra administratieve lasten te realiseren. Ga er eens een gesprek over aan met onze specialisten. Het levert nieuwe inzichten op, maar verplicht je tot niets.