Oplossingen

Totaal concepten voor onze branches

We focussen ons op een aantal branches. Zoals je kunt lezen, zijn we gespecialiseerd in oplossingen voor cateraars, zorg, musea, onderwijs, justitie en openbaar vervoer. We willen expres niet van alle markten een graantje meepikken. Een brede marktbenadering lijkt leuk, maar betekent vaak dat je heel veel, net niet goed bedient. Een dergelijke profilering lijkt ons niet in het belang van klanten en prospects. Bij Quarto mag je immers rekenen op gedegen kennis en expertise over jouw branche. Alleen dan kunnen we echt wat toevoegen en dat is waar we jou het best mee denken te helpen.

Alleen door focus op en kennis van jouw branche krijg jij echt toegevoegde waarde

Onze oplossingen voor jouw ambities

Online beheers software

Questor-ONLINE vormt het hart van onze beheers en managementomgeving. Gehost in onze datacenters, voor maximale beschikbaarheid en redundantie. Veilig en volgens ISO-27001 normering. Monitoring van de beschikbaarheid doen we 24/7. Het systeem is modulair opgebouwd. We laten er een aantal de revue passeren.

Interessante modules

Cashless betalen

Met Q-PAY ben je verzekerd van een betaalomgeving zonder contant geld. Snel, efficiënt, omzetverhogend en razendsnel aanpasbaar. Saldo online opwaarderen vanaf huis of werkplek. Je gast heeft volledig inzicht in z'n bestedingen. Met de auto-reload functie heeft een gebruiker bovendien nooit saldo tekort.

Banqueting Module

Q-Banqueting is dé oplossing om binnen je organisatie slim en snel bestellingen te verwerken. Voor vergaderingen, trainingen, koffie-voorziening, of lunches. Bestellingen worden meteen geboekt op kostenplaats. Binnenkort kunnen deze ook online worden afgerekend, in Nederland bijvoorbeeld met I-Deal. Promoot je dag-aanbiedingen al in de ochtend via het web portal en stimuleer je omzet.

Subsidies en kortingen

Met Q-Loyalty kun je bijhouden wat je gasten verbruiken en kortingen of subsidies toekennen. Je kunt bijvoorbeeld je medewerkers per dag 3 koppen koffie gratis verstrekken en de volgende tegen een gereduceerd tarief. Gasten en bezoekers betalen dan het normale tarief. Dit kun je zo ver doorvoeren als je wilt. Je bindt gasten en stimuleert je omzet. Door deze automatisering zijn er geen afrekenfouten.

Je betaalt voor gebruik, niet voor bezit. Software als service

Maak vrienden!

Q-Vrienden biedt belangrijke toegevoegde waarde voor musea en attractieparken. Je beloont hen voor hun vriendschap en bindt ze nauwer aan jouw organisatie. Met snelle toegang, kortingen in je shops en restaurants en gereduceerde tarieven. Bovendien kom je meer te weten over hun interesses, waarop je weer kunt inspelen met aanbiedingen op maat. 

Tafels beheren

Q-TableManager is een eenvoudige module om de tafels te beheren in je restaurants en op je terrassen. Je legt je plattegronden met tafelnummers vast. Zo kan je medewerker snel de juiste tafel vinden, bestellingen verwerken en natuurlijk eenvoudig afrekenen.

Geregistreerd Kassa Systeem

In België verplicht gesteld door het ministerie. De zogenaamde "zwarte doos" voor kassa-transacties. Om fraude in horeca-omgevingen tegen te gaan heeft de Belgische fiscus hier het gebruik van een Geregistreerd Kassa Systeem (GKS) verplicht gesteld. Door gebruik van een module met een speciale chip, worden alle kassa-handelingen versleuteld opgeslagen en zijn deze niet manipuleerbaar. De fiscus kan alle kassa-transacties eenvoudig opvragen. Quarto heeft deze totaaloplossing van kassa, fiscale datamodule en kassa-software gecertificeerd beschikbaar. We noemen deze oplossing Q-BlackBox.

Software en hardware in een totaal-oplossing met één aanspreekpunt

Altijd de passende hardware

Krachtige alleskunner

De QL-MultiTouch is het krachtigste en meest veelzijdige afrekensysteem dat je kunt krijgen. In grotere catering-omgevingen onmisbaar. Met de MultiTouch verwerk je grote aantallen bezoekers in korte tijd en kun je al je producten en maaltijden rangschikken zoals jij dat wil. Met een 2e scherm aan de klantzijde promoot je binnenkort je dag-aanbiedingen, acties of specials. Jij bepaalt.

Compacte slimmerik

De QL-MiniPos is net zo degelijk als zijn grote broer, maar veel kleiner. Deze past op de meeste counters en is bij uitstek geschikt voor de wat minder druk bezochte locaties. Natuurlijk past deze samen met de MultiTouch in jouw concept en zijn ze verbonden met Questor-ONLINE.

Zelfbediening

Je ziet het steeds vaker. Medewerkers die zelf hun lunch afrekenen. De sociale controle is vaak opvallend hoog en misbruik komt zeer weinig voor. Door de QL-ZB toe te passen, druk je je personeelskosten en kun je medewerkers in dezelfde tijd ergens anders laten bijspringen. Gasten kunnen hun lunch scannen of ingeven op het touch screen. Afrekenen kan met bancaire pas of met personeelspas in combinatie met Q-PAY .

Mobiel afrekenen

Als je je diensten op locatie wilt verzorgen of aan tafel bedient, is de Q-Tablet een uitkomst. Mooi, degelijk en vooral gebruikersvriendelijk. Op de Q-Tablet kun je bestellingen verwerken, naar de keuken sturen en afrekenen. Samen met de Q-TableManager kun je de plattegrond van restaurant of terras inladen en zo op tafelnummer registreren. Makkelijk, handig en geen fouten.

Makkelijk wisselen

De Q-ConnectorBox maakt een einde aan het uitzoekwerk van alle kabels aan je kassa's. Wanneer je een kassa snel van locatie wil wisselen, koppel je deze binnen een minuut eenvoudig af en klik je deze net zo eenvoudig elders weer aan. Geen gedoe en ook eventuele service verlening verloopt razendsnel. Handig en door ervaring ontstaan.

Binnenkort: Promotie via je kassa's

Wil je je gasten wijzen op speciale aanbiedingen of andere belangrijke boodschap laten zien bij de kassa? Met Q-Second Screen communiceer je binnenkort extra goed met je klanten. Zo kun je hen bijvoorbeeld bij de koffieverstrekking in de ochtend alvast wijzen op de dagschotel of de speciale aanbieding van die middag. Second screen biedt eindeloze mogelijkheden in een stuk extra promotie van jouw diensten.

Q-Reload zuil

Met Q-Reload stel je je gasten in staat hun saldo eenvoudig op te waarderen binnen jouw organisatie. Q-Reload is een zelfbedieningskiosk, waar je gasten hun netwerk-saldo snel en zonder contant geld kunnen opladen. Met name in onderwijsomgevingen, de zorg en in penitentiaire instellingen hebben je gasten niet altijd een PC ter beschikking. Q-Reload is de vandaalbestendige krachtige kiosk hiervoor.

Ons team staat voor je klaar. Altijd!

We hebben nog veel meer!

Met standaard modules bouw je jouw maatwerk oplossing. Eens sparren?

Maatwerkoplossingen zijn kostbaar, duur in onderhoud en lang niet altijd stabiel. Met standaard modules en software-componenten, profiteer je van ontwikkelingen die reeds op brede schaal hun kwaliteiten hebben bewezen, stabiel zijn en zeer kosten-efficiënt. Uit het modulaire assortiment van Quarto kies jij dus alleen de modules die je nodig hebt en creëer je met deze bouwstenen jouw passende totaaloplossing. Dit doe je niet even vanaf deze website. Leg je uitdagingen eens voor aan één van onze specialisten. Investeer daar een goed uur in. Een uur waarin wij luisteren en oprecht proberen met jou mee te denken, door de vraagstelling vanaf jouw stoel te benaderen. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op!