Onderwijs

Restaurant Overzicht

(Af)rekenen in het onderwijs: al jaren met Quarto

Als er één sector is waar voor catering de typering “dynamisch” van toepassing is, dan is dit het onderwijs. Studenten en leerlingen zijn al jaren “gasten” en worden ook zo benaderd. De beleving dat een student vooral voor de vette hap zou gaan, ligt lang achter ons. Juist in het onderwijs zie je dat er steeds nieuwe, frisse concepten opduiken. De slimme en innovatieve cateraar mikt op een positieve en vooral gezonde schoolcultuur. En met succes! Dit stelt wel hoge eisen aan je flexibiliteit. Of je de catering nu uitbesteedt of als instelling zelf ter hand neemt, studenten, leerlingen, ouders en natuurlijk de medewerkers zijn mondige stakeholders. Lastig? Nee, want als gepassioneerde cateraar is dit nu juist de uitdaging waar je het elke dag voor doet. Omdat dit nu net de eisen zijn die ons aanspreken, zijn we er trots op dat de onderwijssector al jaren op ons rekent en kan blijven rekenen. We hebben dan ook jaren geïnvesteerd in een schitterende totaal oplossingen voor het onderwijs.

Duurzaam, smaakvol, eigentijds

Gastvrijheid is een belangrijke eis die potentiele leerlingen of studenten mogen stellen bij de keuze van een onderwijsinstelling. In het voortgezet onderwijs bijvoorbeeld, speelt de mening van ouders sterk mee. Hun kinderen zitten in die levensfase dat gezonde voeding met verse ingrediënten eigenlijk vanzelfsprekend gevonden wordt. En vooral ook heel belangrijk is. In een wereld waar milieubewustzijn een steeds prominentere plaats inneemt in onze dagelijkse levensstijl, liggen duurzaamheid en verantwoord ondernemen onder een vergrootglas. Studenten en leerlingen kiezen ook zelf graag voor smaakvolle en eigentijdse producten. Zij zijn erachter dat gezond en lekker prima samen kunnen gaan. De slimme cateraar speelt hierop in en zorgt ervoor dat de student veel liever op school luncht dan een snelle hap in het winkelcentrum neemt.

Kantine Kinderen Lunch

Het onderwijs rekent op Quarto

Innovatieve, flexibele en schaalbare oplossingen zijn een must

Dienstverlening in deze dynamische omgeving vraagt om ondersteuning met flexibele afrekensystemen. Kassa’s die het altijd doen, omdat je vaak in korte tijd een grote stroom bezoekers te verwerken krijgt. Van een partner die jouw uitdagingen begrijpt. Bijvoorbeeld met een uitstekend bereikbare servicedesk en ondersteuning op locatie die snel ter plaatse is. Waar uw ook gevestigd bent. Het kunnen rekenen op een innovatieve en betrouwbare partner, die ervaring heeft met grote universiteiten, maar ook met kleinschalige onderwijsinstellingen, geeft je dan een voorsprong. Het stelt je in staat te focussen op jouw ambities en doelstellingen. Quarto volgt je niet alleen in je ontwikkeling, maar adviseert je ook vooraf. Vanuit onze expertise denken we out-of-the-box met je mee. Gevraagd, maar ook ongevraagd. Want zo eigenwijs zijn we wel.

Inspirerend cateren en cashless afrekenen zorgen voor gastenbinding

Contant geld wordt steeds minder vanzelfsprekend. Betalen met PIN, of smartphone is een must. Met de cashless afrekenomgeving van Quarto, Q-Pay, voeg je hieraan een extra dimensie toe. Gebruik de collegekaart of medewerkerspas als betaalmiddel. Je kan heel makkelijk onderscheid maken tussen docenten, studenten of externe gasten. Je kunt verschillende prijzen voor dezelfde producten heel simpel beheren.

Wanneer je gasten niet alleen op deze manier afrekenen in het restaurant, maar dit bijvoorbeeld ook bij de koffie-, fris-, en andere verkoopautomaten kunnen, dan heb je een echt geïntegreerde oplossing. Je maakt de pas waardevol voor de houder. Door jouw aantrekkelijke cateringconcept te combineren met ons afreken gemak zijn er nog meer redenen om lekker binnen de school te blijven. 

Verantwoordelijkheid naar ouders

Zeker als je een VO-school bent, zul je te maken hebben met de bezorgdheid van ouders over hetgeen zoon of dochter consumeert of besteedt. Kies je voor Q-PAY, dan kunnen de ouders, vanaf thuis, zelf het tegoed op de pas van hun kind laden middels een online betaling. Maar dat is niet alles. Ook hebben zij alle inzicht in het uitgavenpatroon van hun kroost. Met Q-Pay hebben u en de ouders ook de zekerheid dat uw leerlingen in de pauze minder snel de gang naar het winkelcentrum of de snackbar kiezen.

De oplossingen voor het onderwijs

Jouw studenten zijn jouw gasten

Ook ervaren hoe dit voor jouw instelling kan werken?

Investeer eens een uur van je tijd. Kom erachter hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van je ambities. Onze onderwijs specialist luistert graag naar je. Neem gerust contact met ons op!