Musea

Musea Quarto Betaaloplossingen

Musea en leisure, dynamiek in een hectische omgeving

Vrije tijd is schaars. Het aanbod voor een ontspannen dagje uit neemt toe, de concurrentie ook. Onderscheid, authenticiteit en beleving zijn belangrijker dan ooit om de bezoeker aan je te binden. Het is niet eenvoudig, maar als gepassioneerd cateraar in een museum, dierentuin of attractiepark, is dit de uitdaging waar je voor leeft. Een dynamische wereld, waarin je voortdurend op het scherpst van de snede moet opereren. Hoe krijg je de bezoeker juist naar jouw locatie? Beschikken over ondersteunende systemen die zich razendsnel aan je wensen aanpassen, is dan een must. Daarom denkt Quarto in totale concepten. Modulair van opzet, zodat je oplossingen kunt kiezen die bij jouw situatie passen. Het begint al met het mogelijk maken voor je bezoekers om makkelijk online een kaartje te kopen. En natuurlijk wil je de Museumkaart en bijvoorbeeld stadspassen kunnen accepteren. Maar er is veel meer!

Vrienden maken vrienden

Q-Vrienden is een voorbeeld van een oplossing speciaal voor jouw branche en bewezen succesvol. Tevreden gasten worden vrienden. En vrienden zijn je beste ambassadeurs. Zij vertellen goeie ervaringen door aan hun vrienden. Voor jouw trouwe bezoekers heeft Quarto Q-Vrienden ontwikkeld. Een intuïtieve web applicatie. Device-onafhankelijk, snel en heel toegankelijk. Gekoppeld aan je kassa’s en je toegangsverlening. Geïntegreerd in je website. Online afrekenen met bancaire- en creditcard. Helemaal in jouw look and feel. Bied hen voordelen, breng vrienden tijdig op de hoogte van acties of aanbiedingen op maat. Met de "Fastlane"- functionaliteit zorg je ervoor dat je vrienden nooit in de rij hoeven te staan. Of je regelt heel makkelijk korting voor hen in je winkels of restaurants. Hiermee biedt je jouw community wel heel veel gemak en comfort. Zo worden vrienden echt goede vrienden!

.

Een partner die jouw ambities kan volgen, hoever die ook reiken

We kunnen veel meer voor je betekenen. Razendsnel afrekenen natuurlijk. In een kleinschalig museum café, maar ook in een uitgebreide catering-faciliteit. Onze ervaring met grote cateraars hebben we vertaald naar innovatieve en slimme oplossingen. Volledig schaalbaar. Je betaalt nooit meer dan voor de functionaliteit die je nodig hebt. Natuurlijk zijn er meer aanbieders van bijvoorbeeld een leuke app of goedkope kassa. Maar kunnen zij jou volgen als je groeit en meer nodig hebt? Als betrouwbaar belangrijker wordt dan goedkoop? Als je met spoed hulp op locatie nodig hebt? Dan wil je ook een partner die jouw data en applicaties redundant gehost heeft in haar datacenters. Met een beschikbaarheid van meer dan 99,8%. Dat 24/7 wordt gemonitord? Een partner die gegevens van jouw vrienden, volgens ISO-27001, veilig bewaart. Het moeten namelijk wel vrienden blijven.

​De betaaloplossingen die we hebben voor jou.

Deel je ambities eens met onze specialist

Borrelen je gedachten van de leuke ideeën? Kriebelt het om hier snel richting aan te willen geven? Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze specialist. Met een uur van je tijd, komen je ambities misschien jaren dichterbij. Onze specialist is net zo gepassioneerd als jij en luistert graag naar je plannen.