Catering

Cateraars kunnen altijd rekenen op Quarto

Als cateraar sta je dag en nacht, 365 dagen per jaar klaar voor je klanten. Dat wil je, dat is je passie. Of het nu het managen van een uitgebreid restaurant in een ziekenhuis is, het verzorgen van een gezonde lunch over meerdere vestigingen van een hogeschool of het aanbieden van heerlijke vers belegde broodjes en koffiespecialiteiten in een museum, je klanten maken je succes. Je drive is gericht op maximale gasttevredenheid. Dus met alle aandacht voor je klant. Dat je ter ondersteuning perfect werkende systemen tot je beschikking hebt, moet geen vraag zijn, maar een gegeven. 

Inspirerend cateren zonder de kosten uit het oog te verliezen

Catering is een beleving voor bezoekers. Je wilt hen inspireren. Creativiteit, flexibiliteit, ruimte voor nieuwe concepten, zijn trends waarmee je elke dag te maken hebt. En waar jij alles van weet. Leuk, want je kunt je passie erin kwijt. En daarmee onderscheidt je je in de markt. Aan de andere kant moet je kostenbewust zijn, gezonde en verse producten serveren, inzicht hebben in verbruik van je ingrediënten en uitgebreide informatie kunnen leveren over voedingswaarden en allergenen. Goede systemen zorgen ervoor dat je in kansen kunt blijven denken. 

Gastvrijheid met kostenbeheersing door schaalbaarheid en modulaire oplossingen

Een totaal concept voor elke cateraar

Met onze oorsprong in catering, heeft ruim 25 jaar ervaring geleidt tot het hebben van een uitgekiend totaalconcept. Met heel veel input van cateraars en hun gasten. Onze software en hardware biedt hierdoor altijd wel een oplossing voor jouw meest uiteenlopende vraagstukken. De systemen zijn modulair en veelzijdig. Een cashless betaalomgeving met een prepaid tegoed op een netwerkaccount voor je gasten? Een zeer mooie banqueting oplossing om bestellingen voor besloten lunch of vergaderingen online te verwerken? Producten aanslaan of scannen, keuken- en barprinters of bijvoorbeeld een handige tablemanager met plattegronden van je restaurants en terrassen? We hebben het allemaal voor jou in huis en laten graag zien waarom Quarto beschouwd wordt als partner die vanuit de praktijk haar oplossingen ter ondersteuning bouwt. 

Schaalbaar naar elk concept en omvang

De kleine cateraar van vandaag, kan de marktleider van morgen zijn. Dan wil je dat je systemen probleemloos meegroeien. Je kunt je geen desinvestering veroorloven. Maar kan elke leverancier jou bijhouden? Quarto heeft juist hier haar waarde bewezen. Met moderne oplossingen waarmee de grootste cateraars van ons land, al jaren tientallen locaties centraal beheren. Deze ervaringen hebben een schat aan inspiratie en ideeën opgeleverd, waarmee weer slimme applicaties ontwikkeld zijn voor kleinere en flexibele cateringomgevingen. Voor cateraars die out-of-the-box- denken, met nieuwe concepten. En het mooie is dat je nooit meer betaalt dan voor de functionaliteiten die je gebruikt. Met Quarto weet je één ding zeker: je wordt nooit geremd in je ambities, hoe ver die ook reiken. 

Zoveel efficiente oplossingen voor elke cateraar

Het nieuwe cateren: innovatief en schaalbaar. Dat regelt Quarto!

Benieuwd hoe dit voor jouw ambities kan werken?

Wil jij je ambities met ons delen? Wij luisteren graag en denken met je mee op welke wijze wij zo efficiënt mogelijk kunnen ondersteunen. Zodat jij invulling kunt geven aan je inspiratie. Neem hiertoe eens contact op met onze catering specialist. Met een uur van je tijd krijg je misschien inspiratie voor jaren.