Catering

Afrekenen  Hogeschool  Rotterdam Small

Cateraars kunnen altijd rekenen op de betaalsystemen van Quarto

Als cateraar sta je dag en nacht, 365 dagen per jaar klaar voor je klanten. Dat wil je, dat is je passie. Om je passie waar te maken is het van belang dat je werkende systemen tot je beschikking hebt. Quarto helpt graag bij het uitoefenen van jouw passie. Naast onze betaaloplossingen als kassasystemen en pinautomaten bieden we ook verschillende modules aan om jouw inzicht te geven in de kosten, voorraad en omzet.

Inspirerend cateren zonder de kosten uit het oog te verliezen. Daarbij helpen we je graag.

Een totaal concept voor elke cateraar

Met onze oorsprong in catering, heeft ruim 25 jaar ervaring geleid tot het hebben van een uitgekiend totaalconcept. Met heel veel input van cateraars en hun gasten. Onze software en hardware biedt hierdoor altijd wel een oplossing voor jouw meest uiteenlopende vraagstukken. De systemen zijn modulair en veelzijdig. Een cashless betaalomgeving met een prepaid tegoed op een netwerkaccount voor je gasten? Een zeer mooie banqueting oplossing om bestellingen voor besloten lunch of vergaderingen online te verwerken? Producten aanslaan of scannen, keuken- en barprinters of bijvoorbeeld een handige tablemanager met plattegronden van je restaurants en terrassen? We hebben het allemaal voor jou in huis en laten graag zien waarom Quarto beschouwd wordt als partner die vanuit de praktijk haar oplossingen ter ondersteuning bouwt.

Banqeting Serveren

Schaalbaar naar elk concept en omvang

De kleine cateraar van vandaag, kan de marktleider van morgen zijn. Dan wil je dat je systemen probleemloos meegroeien. Je kunt je geen desinvestering veroorloven. Maar kan elke leverancier jou bijhouden? Quarto heeft juist hier haar waarde bewezen. Met moderne oplossingen waarmee de grootste cateraars van ons land, al jaren tientallen locaties centraal beheren. Deze ervaringen hebben een schat aan inspiratie en ideeën opgeleverd, waarmee weer slimme applicaties ontwikkeld zijn voor kleinere en flexibele cateringomgevingen. Voor cateraars die out-of-the-box- denken, met nieuwe concepten. En het mooie is dat je nooit meer betaalt dan voor de functionaliteiten die je gebruikt. Met Quarto weet je één ding zeker: je wordt nooit geremd in je ambities, hoe ver die ook reiken.

Zoveel efficiente oplossingen voor elke cateraar

Het nieuwe cateren: innovatief en schaalbaar. Dat regelt Quarto!

Benieuwd hoe dit voor jouw ambities kan werken?

Wil jij je ambities met ons delen? Wij luisteren graag en denken met je mee op welke wijze wij zo efficiënt mogelijk kunnen ondersteunen. Zodat jij invulling kunt geven aan je inspiratie. Neem hiertoe eens contact op met onze catering specialist. Met een uur van je tijd krijg je misschien inspiratie voor jaren.