Bezoek Quarto, Delegate en Catering Manager op de Zorgtotaal 2019!

Posted on 19 februari, 2019 door marc fahrner

Tags:

Zorgtotaal 2019: alle facilitaire disciplines op één beursvloer

De zorg is continu in beweging. Wordt er meer dienstverlening van je gevraagd, maar moeten je kosten omlaag? Wil je actief geïnformeerd worden over relevante oplossingen? Maar wil je ook je tijd efficiënt besteden? Kom dan op 12, 13 of 14 maart aanstaande naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Zorgtotaal 2019!

Naar verwachting 22.500 professionals komen hier samen om één of meer van de ruim 200 sessies te volgen. Daarbij staan er ruim 200 exposanten, waaronder Quarto. Kom langs! "Live" en gericht sparren is hier een stuk effectiever en leuker dan op kantoor "Googelen".

Meer gastbeleving, minder kosten?

Het kan! Bijvoorbeeld met Q-Order, onze slimme software waarmee patiënten, gasten en medewerkers jouw restaurant en services 24/7 op hun telefoon bij zich dragen. Zij kunnen bestellen en direct afrekenen. Aan het begin van hun pauze hoeven ze hun bestelling alleen nog af te halen. Doordat jij vooraf weet wat je moet bereiden, koop je efficiënt in en voorkom je verspilling en bederf. Dat bespaart serieus veel geld. Graag geven we een demo!

Bebop Duoscherm

Wij hebben oplossingen die echt toegevoegde waarde bieden!

Qlgk Schuin Crop

Slimme kassa's en meer

We bieden kassa's en betaalsystemen. Daar zijn we groot mee geworden. Modulair en schaalbaar. Geschikt voor zowel kleine coffee corners als voor drukke restaurants. De grote cateraars in Nederland en België werken er al jaren mee. Onze uitgekiende en gehoste backoffice, brengt alles perfect samen en koppelt naadloos met systemen van derden.

Mooie partnerships, maar alleen met hoogwaardige spelers

Bij het beheer en aansturen van cateringservices zorgen enkele belangrijke variabelen voor een groot effect op je kosten: inzet van personeel, menu-engineering en afrekenen. Om jou hierover "in control" te laten zijn, is een uniek concept opgezet, waarbij Quarto samenwerkt met de leading spelers in hun expertise.

Catering Manager helpt bij het effectief inroosteren van je personeel en heeft tal van gerelateerde e-HRM oplossingen voor meten van en sturing geven aan de personele inzet in je cateringomgeving.

Delegate levert menu-engineerings oplossingen waarbij ingrediënten efficiënt worden ingekocht, menu's samengesteld en voedingswaarden en allergenen inzichtelijk zijn voor je gasten.

Gezamenlijk bieden we een uitgelezen totaaloplossing waarmee je het beste in huis kunt halen wat op deze gebieden verkrijgbaar is. We laten graag aan je zien hoe het werkt!

Facilitair 2019 1
Facilitair 2019 2

Nieuwsgiering? Registreer je nu gratis!

In slechts een paar uur ben je weer helemaal bij. Bezoek gratis sessies naar keuze, maak kennis met diverse nieuwigheden en haal bij de gezamenlijke stand van Quarto, Delegate en Catering Manager een echt goede kop koffie!

Ons standnummer is 07B010

Registreren doe je helemaal gratis en direct via deze link. Doe het vandaag nog!

Logo Zorgtotaal
Topleft Nl