Zien we je nog op Facilitair 2018 van 24-26 januari in Utrecht?

Posted on 04 januari, 2018 door marc fahrner

Tags:

Vakbeurs Facilitair 2018; alle innovaties in een paar uur.

Tijd, tijd, druk, druk, we snappen het. De opstart van het nieuwe jaar. Je zit vol mooie plannen en ambities. Je moet prioriteiten stellen. Als één van de zaken op jouw lijst het verkennen van de markt is, je facilitair manager bent of verantwoordelijk voor de catering, dan is de Vakbeurs Facilitair 2018 een prima invulling van je kostbare tijd. Verdeeld over 3 hallen worden vrijwel alle solutions, gericht op hospitality, catering, gebouwbeheer en facilitaire managementoplossingen, getoond. Top toch? Waarom zou je deze gelegenheid laten lopen?

Meisje Duim

Kom ook met Quarto bijpraten

Bezoek Quarto eens op stand F28. Zeker als je werkzaam bent binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, musea of leisure en betaaloplossingen je aandacht hebben. Praat eens vrijblijvend met ons over jouw uitdagingen voor 2018 om gasttevredenheid te vergroten bij een beperkt budget. Als je al investeert, doe dit slim. Onderzoek goed waar techniek een bijdrage en uiteindelijk een interessante besparing kan brengen.

De Vakbeurs Facilitair is het grootste jaarlijkse evenement op gebied van hospitality en facility management in Nederland. En wordt gehouden op een gunstig moment, meteen aan het begin van het jaar.

Naast Quarto zijn onze meeste concurrenten ook vertegenwoordigd. Dat scheelt u een hoop tijd als u snel een goede eerste indruk wilt krijgen over de marktspelers voor betaaloplossingen.  

Dame Lamp

Laat je verrassen!

Soms heb je een hoofd vol ideeën, maar sta je er niet bij stil dat er vaak al hele interessante oplossingen beschikbaar zijn, die jouw visie kunnen invullen.

Of, en dat is vaak nog leuker, je loopt tegen ontwikkelingen aan waarmee je ineens een superidee voor jouw organisatie opdoet, dat vooraf niet eens op je netvlies stond. Je kunt immers ook niet alles weten, toch?

Feit is dat de beste ideeën opgedaan worden in een inspirerende omgeving. Facilitair 2018 voldoet hier in alle opzichten aan. Even weg van de dagelijkse hectiek van moeten, adhoc en "Heb je even?" - vragen, waardoor je die dag aan niets anders meer toekomt. De Vakbeurs Facilitair kan je helpen je focus te behouden. 

Registreer je hier meteen! Het is gratis.

Of je nu wel of niet specifiek voor ons naar de beurs komt, we maken het iedereen makkelijk. Registreer je nu meteen via deze link en helemaal gratis voor je bezoek. Zet daarna woensdag 24, donderdag 25 of vrijdag 26 januari aanstaande stevig in je agenda. We hopen je te mogen begroeten!

Logo 20 Editie Liggend