We gaan door met interessante oplossingen: ontmoet Kassa 3!

Posted on 11 oktober, 2018 door marc fahrner

Tags:

Kassa 3: eenvoud en gemak binnen je Questor- afrekensysteem

Je hebt er wellicht ook mee te maken: een mix van drukke, veelgebruikte afrekenpunten en kleinschalige locaties met weinig betalingen. Of je bent een jonge, maar groeiende organisatie en wil ondersteunende systemen die meegroeien, zonder desinvesteringen. Maar je wil wel overal een sluitende administratie en eenheid in je catering systeem. Zonder rompslomp, losse bonnetjes en gebrekkige Excelletjes die je in je boekhouding moet zien te krijgen. Met Kassa 3 lost Quarto dit dilemma voor je op, zonder dat je aan een forse investering vast zit.

Questor-ONLINE: de betrouwbare basis

Wanneer je werkt met Questor-ONLINE, de SaaS-backoffice omgeving van Quarto, dan weet je dat je vrijwel alles op afrekengebied en kassasystemen kunt definiëren, instellen en managen. Questor-ONLINE is modulair en schaalbaar. Je gebruikt wat je nodig hebt.

De frontoffice van Questor, de kassa's, maken gebruik van Kassa 1- of 2-software. Het resultaat: krachtige systemen, met perfect op elkaar afgestemde hard-en software, waarmee Quarto al jaren de vaste partner is bij veel cateraars.

Restaurant Overzicht
Alleen Nog Afhalen

Wanneer je met minder afkan, is er Kassa 3

Maar ook grote locaties hebben steeds vaker, naast een centraal restaurant, lunchcorners, koffiehoekjes of andere service-concepten. Hier wil je net zo snel en correct afrekenen, alleen zijn assortiment en aantal bezoekers geringer. Maar je wil natuurlijk wel alles in één en dezelfde backoffice administreren. Kassa 3 is dan een zeer voordelig kassa-alternatief.

Met Kassa 3 stelt Quarto je in staat die perfecte mix in je systemen te bereiken. Altijd gekoppeld aan dezelfde betrouwbare en gebruiksvriendelijke Questor-ONLINE backoffice. Met passende systemen op de locaties, zodat je nooit méér investeert dan nodig. Bij Kassa 3 gebruik je je eigen (Android) hardware naar keuze.

Kassa 3: perfecte aanvulling, maar ook de slimste startoplossing!

Wat biedt Kassa 3?

Met Kassa 3 kun je overal in je organisatie betaalde dienstverlening realiseren. Kassa 3 is slim en veelzijdig. Een volwaardige afrekenpartner voor veel locaties. Wat denk je van de volgende mogelijkheden:

  • Installatie van de software gebeurt op afstand;
  • Updates gaan eveneens op afstand via Questor-ONLINE;
  • Via wifi koppel je met een betaalautomaat;
  • Wil je gast een bonnetje? stuur dit per mail, maar printen kan ook;
  • Geen tabbladen, maar eenvoudig "swipen" tussen verschillende schermen;
  • Je kunt bijna 300 artikelen definiëren;
  • De software werkt op bijna elk Android device; van tablet tot mobiele telefoon;

Je hebt alleen een wifi-verbinding nodig voor de communicatie met backoffice. Naar behoefte kan je een printer toevoegen en een wifi-geschikte betaalautomaat. Extra voordeel hierbij is dat je met meerdere Kassa 3- devices, eenvoudig kunt pinnen op dezelfde betaalautomaat.

Inlogscherm

Inlogscherm

Overzichtelijk werkscherm

Overzichtelijk werkscherm

Meer weten? Vraag een demo of offerte op maat.

Wil je weten hoe Kassa 3 meerwaarde gaat opleveren binnen jouw dienstverlening? Neem dan contact op met je Account Manager of mail voor meer informatie.

Een demo bij jou op locatie is zo geregeld. Heb je weinig tijd, vraag dan een online demo aan in een 1:1 webinar. Informatief en snel!