Nog heel even en Quarto België verhuist naar Antwerpen

Posted on 28 augustus, 2018 door marc fahrner

Tags:

Nog heel even en het is zover: Quarto België gaat verhuizen!

(Klik hier voor de Franstalige versie)

We hebben er maandenlang naar uitgekeken, maar nu nadert toch echt het moment. Per 1 oktober 2018 zal Quarto België N.V. een nagelnieuwe kantooromgeving betrekken in Antwerpen. Daarmee komt een einde aan onze vertrouwde en jarenlange vestiging in Herentals. Maar we zijn ervan overtuigd dat de nieuwe locatie in Antwerpen perfect bij ons past.

Hier gaan we ons kantoor vestigen binnen MeetDistrict in “The Link”. “The Link” is een geheel nieuw ontwikkelde werk- en leefomgeving.Duurzaam, maximaal bereikbaar, energiezuinig, comfortabel, open en… onderdeel van het bruisende Antwerpen.

“The Link”, vlakbij het station van Berchem, is een voorbeeld van hèt kantoorgebouw van de toekomst en is gebouwd conform de hoogste comfort- en efficiëntiestandaarden.  Met het BREEAM excellent certificaat verzekert “The Link” ons van uitstekende werkomstandigheden en gastvrijheid naar onze relaties.  Veel daglicht, een uitgekiende constructie en een inspirerend design. Het gebouw is dan ook bijna energie neutraal. MeetDistrict biedt ons daarmee het beste van twee werelden: een kostenbesparend laag energieverbruik én een beleving voor medewerkers en gasten.

Meetdistrict 1
Meetdistrict 2

We zetten de laatste puntjes de komende weken op de “i”

Er wordt hard gewerkt om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Het belangrijkste is natuurlijk dat u als relatie er geen hinder van ondervindt. Het is immers niet alleen een fysieke, maar ook een ICT-aangelegenheid. Een weloverwogen beslissing hierbij is het kiezen voor nieuwe telefoonnummers. In een nieuwe virtuele VOiP-omgeving biedt deze keuze ons meer flexibiliteit, uitbreidbaarheid en verhuismogelijkheden. 

Hoewel tegenwoordig vrijwel alle berichtgeving elektronisch verloopt, passen we, naast digitale templates, ook het briefpapier, enveloppen etc. meteen aan. En zo zijn er nog veel meer grotere, maar ook kleinere aspecten die een rol spelen.

Alvast onze nieuwe adresgegevens

Wij brengen u ook per mail op de hoogte, maar omdat we u liever teveel dan te weinig informeren, treft u hieronder onze nieuwe adresgegevens:

Quarto België NV

Posthofbrug 6-8 bus 5/101
2600 BERCHEM
 
Telefoon:        +32 3 808 1422
Helpdesk:        +32 3 808 1423

Onze overige gegevens blijven ongewijzigd. Leg de nieuwe telefoonnummers daarom meteen goed vast in het geheugen van uw telefoon, de oude zullen eerdaags vervallen.

Met name voor operationele medewerkers van onze systemen, die contact hebben met onze helpdesk, is dit van belang. Niks is immers zo vervelend als “net even het juiste nummer niet paraat hebben” bij een acute vraag of storing.

Een inspirerende werkomgeving in het bruisende Antwerpen

Wij houden u op de hoogte!

De komende weken berichten wij u verder over de status van onze verhuizing. Kijk dus regelmatig even op onze BLOG voor updates en houdt ook uw mailbox goed in de gaten.