Nieuwe samenwerking Rootz Kitchen en Quarto

Posted on 09 oktober, 2018 door marc fahrner

Tags:

Rootz Kitchen kiest Quarto als systeempartner

Onlangs heeft Rootz Kitchen gekozen voor Quarto Betaalsystemen als nieuwe partner om de komende jaren haar afreken-, betaal- en banqueting oplossingen te verzorgen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. We zullen dan ook alles in het werk stellen om ook deze "new generation-cateraar" alle toegevoegde waarde te bieden die nodig is bij het succesvol verder uitrollen van haar concepten.

Rootz Kitchen

Rootz Kitchen is helemaal van deze tijd. Haar 3 verschillende concepten zorgen voor maximale flexibiliteit en optimale ontzorging voor vrijwel elke organisatie die haar catering wil uitbesteden. In alle gevallen ligt de nadruk op de moderne, gezonde keuken.

Met Full Service wordt volledige ontzorging gegarandeerd, door alle restauratieve werkzaamheden en banqueting faciliteiten te verzorgen. Van de aankleding tot het personeel en van het ontbijt tot aan lunch en diner, de klant hoeft zich over geen enkel aspect nog zorgen te maken.

Met Grab & Go wordt een nieuwe dimensie van een bedrijfsrestaurant neergezet. Geen koelvitrines met losse mono-verpakkingen maar een breed assortiment verse producten die direct meegenomen kunnen worden. Grab & Go integreert perfect met bijvoorbeeld een Flex-café, dat hierdoor meteen lunchroom kan zijn.

On Demand maakt het eenvoudig mogelijk de allerlekkerste lunches samen te stellen en te bestellen voor vergaderingen, bijeenkomst of zelfs de werkplek. Met de Q-Bebop banqueting app van Quarto, stelt een klant online zelf heel makkelijk een lunch samen en betaalt deze desgewenst al vooraf.

Rootz en Quarto

Een flexibele werkwijze vraagt om minstens zo flexibele ondersteuning door systemen, software-oplossingen en service. Quarto bleek hier perfect op in te kunnen spelen met een complete mix van kassa's, software, banqueting en bestelapplicatie. Door de integratie van al deze onderdelen in één centrale backoffice-omgeving, zijn alle stamgegevens, artikelbestanden, prijzen enzovoorts, efficiënt ondergebracht. Dit kloppende hart, Questor-ONLINE is bovendien gehost, de Rootz vestigingen en locaties hebben slechts toegang tot internet nodig om meteen van start te kunnen.

Ook over de veiligheid van data zijn geen zorgen. Quarto host Questor-ONLINE redundant in ISO-27001 gecertificeerde datacenters en heeft ook zelf onlangs het ISO-27001 en NEN-7510 certificaat in ontvangst mogen nemen.

Directeur Jelle Hoekstra en Accountmanager Stefan Dommers kijken dan ook vol vertrouwen uit naar een fijne en langdurige samenwerking.

Jelle Hoekstra, directeur Rootz en Stefan Dommers, accountmanager Quarto bezegelen de samenwerking

Jelle Hoekstra, directeur Rootz en Stefan Dommers, accountmanager Quarto bezegelen de samenwerking