Musea kiezen voor combi Quarto en Payconiq

Posted on 10 december, 2018 door marc fahrner

Tags:

Betalen met Payconiq nu ook bij het Natuur Historisch Museum

Onlangs heeft het Natuur Historisch Museum in Rotterdam een laagdrempelige en splinternieuwe manier van betalen in gebruik genomen. Bij de kassa's en afrekensystemen van Quarto kan nu worden betaald met Payconiq. Payconiq maakt een razendsnelle opmars in ons land als waterdicht betaalsysteem, met je mobiele telefoon. Lees hier het persbericht van Payconiq


bank-onafhankelijk en gratis

Payconiq maakt betalen via de smartphone in winkels, musea, webshops, en onderling met vrienden en familie gemakkelijk. De betaalapp is op zowel Android als iOS toestellen te gebruiken en werkt snel en gemakkelijk, ongeacht bij welke bank de consument een bankrekening heeft.

Betalen met QR-code

Bezoekers van Het Natuurhistorisch - ‘een doodleuk museum dat blijft verbazen’ - kunnen vanaf nu betalen door een QR-code te scannen met een smartphone vanaf het klantenscherm bij de kassa's van Quarto. Lees hier het hele persbericht.

Payconiq is bankonafhankelijk en geheel gratis voor de gebruikers

Wil je Payconiq ook kunnen accepteren als nieuw betaalmiddel?

Payconiq is hot en helemaal van deze tijd. Zeker de jongere generatie adopteert het betaalmiddels razendsnel. Leuk om als museum hiermee in te spelen op deze doelgroep. Neem contact op voor een vrijblijvende introductie over Payconiq in jouw organisatie. En daarvoor hoef je dus geen museum te zijn!