Twelve neemt Quarto over: een nieuwe levensfase breekt aan

Posted on 28 oktober, 2018 door Walter en Gerrit

Tags:

Een nieuwe levensfase voor Quarto

Over een periode van bijna 30 jaar heeft Quarto steeds een leidende positie ingenomen tussen de aanbieders van betaaloplossingen voor cateraars, zorg, overheid, bedrijfsleven en musea. Dit danken we vooral aan de mooie en langdurige partnerships die in de loop der jaren met onze klanten zijn gegroeid. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat er vanaf nu voor Quarto een belangrijke nieuwe levensfase aanbreekt. Een overname door Twelve stelt ons in staat op een nog hoger en breder niveau te gaan acteren, met veel ruimte voor nieuwe moderne concepten. We leggen dit graag verder uit.

Quarto ken je, maar wie is Twelve?

Met een innovatief en modern team ontwikkelt en implementeert Twelve betaaloplossingen waarbij laagdrempeligheid en gebruiksgemak centraal staan. De organisatie vindt haar oorsprong in de sportwereld en is als merk voortgekomen uit Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP Cashless Events en Credit Sportif XL. Twelve heeft een zeer sterke marktpositie opgebouwd met gebruiksvriendelijke kassasystemen in sportkantines. Met dit systeem zijn meerdere Innovatieprijzen in de wacht gesleept. Natuurlijk zijn de oplossingen flink doorontwikkeld en inmiddels ook in veel andere omgevingen aanwezig. De betaalsystemen van Twelve worden gebruikt in ruim 2500 sportkantines, 700 horecalocaties, 15 stadions en bij meer dan 200 evenementen.

Twelve Logo Dark

Quarto en Twelve: een unieke combinatie

Quarto en Twelve bieden allebei innovatieve oplossingen en zijn toonaangevend in hun eigen marktsegmenten. Quarto bedient al jaren de grote cateraars en de grotere organisaties binnen de gezondheidszorg, overheid, bedrijfsleven en musea in Nederland en België. Hier worden pittige eisen gesteld aan systeemmogelijkheden en aan de serviceorganisatie. Quarto biedt hier een uitgebreide ontwikkelafdeling, landelijk dekkende servicedienst en ISO certificering.

Twelve heeft een grote en brede klantenkring in de sportwereld, horeca en bij grote evenementen. Zij heeft ruime ervaring met een eigen betaalpassensysteem, een app en is laagdrempelig door haar efficiënte en vooral slimme softwareoplossingen. Bovendien is er veel ervaring met online dienstverlening.

Door de bundeling van krachten zijn we in staat om voor iedere organisatie een perfect passende oplossing te realiseren. Twelve en Quarto vullen elkaar simpelweg perfect aan. Als bestaande relatie of organisatie op zoek naar een betaaloplossing, profiteer je hiervan maximaal. Je krijgt te maken met een krachtige dienstverlener, die voor vrijwel elke uitdaging een passende oplossing beschikbaar heeft.

We zijn ervan overtuigd dat Quarto een nog krachtigere organisatie wordt, die de klant echt centraal heeft staan en in staat is voortdurend toegevoegde waarde te bieden!

Hoe gaan we verder?

Om met de deur in huis te vallen: Quarto blijft vooral Quarto. Vaste aanspreekpunten en afspraken blijven bestaan en de combinatie van beide bedrijven zorgt voor een betere marktdekking, meer innovatie en een grotere slagkracht. Hierdoor kunnen we beter inspelen op nieuwe vragen vanuit de markt en zorgen we ervoor dat de time to market van nieuwe ontwikkelingen verbetert. Maatwerk kan hiermee nog sneller worden gegarandeerd.

Natuurlijk gaan we de diverse oplossingen ook technisch met elkaar laten integreren. Daar zal tijd overheen gaan, maar we houden je voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Hoewel wij als directie een stap terug doen, kijken wij enthousiast uit naar de komende periode en de verdere transformatie van Quarto. Door de overname heb je de zekerheid dat je partner blijft van een krachtige en groeiende marktspeler.

Wij hebben voor Twelve gekozen omdat we vertrouwen hebben in de mensen achter Twelve en onze toekomstvisie en kernwaarden overeenkomen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de warme en goede relatie die wij hebben met jou als klant, door hen wordt gerespecteerd en minstens zo goed ingevuld wordt.

Samen bieden Twelve en Quarto voor elke organisatie een krachtige oplossing

Als directie nemen wij afscheid en danken iedereen hartelijk voor de fijne samenwerking. Ons geweldige gevoel over de vele mooie en langdurige relaties nemen we mee. We zijn van overtuigd dat ook toekomstige, nieuwe, relaties met Quarto kiezen voor een innovatieve en krachtige partner.

Walter Goezinnen & Gerrit de Jong

Directie Quarto