Kennismaken op 24, 25 of 26 januari? Kom naar Facilitair 2018!

Posted on 17 november, 2017 door Marc Fahrner

Tags:

Facilitair 2018, de slimste manier om bij te blijven

De jaren dat veel Nederlandse ondernemers "beursmoe" waren, liggen ruim achter ons. Internet blijkt lang niet altijd de oplossing om systemen en oplossingen op een rij te krijgen of een betrouwbaar beeld te krijgen over leveranciers. Sterker nog, door de toenemende brij van aanbieders en schreeuwende advertenties, wordt het steeds lastiger een juiste focus te houden in je zoektocht naar nieuwe oplossingen en partners.  Een echte "click" krijg je natuurlijk ook niet van een website. Helaas soms alleen een indicatie over het communicatiebudget. 

Al 20 jaar inspirerend

De Vakbeurs Facilitair heeft zich al vele jaren succesvol staande gehouden en zelfs uitgebreid, tussen allerlei andere beursinitiatieven en zich bewezen als de belangrijkste ontmoetingsplek voor professionals binnen de facilitaire dienstverlening. Niet voor niets komen hier veel beslissers en beïnvloeders bij elkaar om ervaringen te delen, relaties uit te bouwen en om nieuwe professionele marktpartijen te leren kennen. De organisatie is er dan ook met recht trots op om in januari 2018 de 20e editie te kunnen presenteren. 

Logo 20 Editie Liggend

Ruim 30 jaar een innovatieve solutions partner

Quarto is al ruim 30 jaar een begrip in betaaloplossingen en kassa systemen voor catering-omgevingen. Haar marktervaring met grote en zeer complexe organisaties, gekoppeld aan de vele software-ontwikkelingen die in eigen huis worden bedacht en gemaakt, heeft tot modulaire en schaalbare totaaloplossingen geleid. Op deze manier profiteren ook de kleinere organisaties of startende cateraars van innovatieve techniek en daarbij een service-organisatie die elke groei-ambitie kan bijhouden. Ook die van jou!

Wat vertellen we je tijdens de beurs?

We staan er vooral om te ontvangen, te luisteren en te delen. De enige zendmodus is onze stand zelf, Standnummer F28. We gaan je niet allerlei demo's opdringen, waardoor je niet aan andere bezoeken op de beursvloer toekomt. Hebben we die click en wil je wel de diepte in, dan maken we een nieuwe afspraak en gaan we nog veel meer vragen om erachter te komen hoe we jouw doelstellingen optimaal in kunnen vullen. Een maatdemo, afgestemd op jouw situatie, komt pas daarna. Maar dan geeft deze wel antwoord op jouw vragen.

Sfeer 1

Blokkeer 24, 25 en 26 januari nu in je agenda!

Na de kerstperiode en jaarwisseling gaat het vaak hard. Voor je het weet is je agenda alweer overvol. Misschien wel met afspraken die je ook prima zou kunnen combineren met een kop koffie of een lunch op de Facilitair 2018. Centraal, in Utrecht. Leuk om als relatie even bij te praten met ons. En als je ons nog niet kent: slim om bij je marktinventarisatie van betaaloplossingen eens kennis te maken met de Quarto-aanpak en -mensen. Zet daarom alvast één van de drie beursdagen in je agenda, of beter nog, registreer je nu meteen! Het is gratis!

Meteen registreren?

Met DEZE LINK kom je direct in het registratiesysteem van de beursorganisatie terecht en kun je je online registreren. Je ontvangt je gratis toegangsbadge per mail en kunt op de dag van je bezoek zo naar binnen wandelen.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om je te mogen begroeten op 24, 25 of 26 januari aanstaande. Hopelijk tot dan!

300X100