Er is weer een nieuwe versie Front Office Software: QL-FOS

Posted on 23 augustus, 2017 door marc fahrner

Tags:

Kassa

kassa-software

betalen

Bij de tijd met de nieuwste Kassa-software

QL-FOS is de kassa-software die je op je kassa ziet. Je bouwt er je schermen en tabbladen mee op. Hierin heeft Quarto Betaalsystemen meer dan 25 jaar expertise opgebouwd. De software draait op duizenden kassa's en honderden locaties in verschillende organisaties, groot en klein. Je kunt je voorstellen dat we ontzettend veel informatie hebben gekregen van en ervaring hebben opgedaan bij onze klanten zelf. We zijn er trots op dat QL-FOS voor het grootste deel is ontstaan vanuit de gebruiker en de dagelijkse praktijk. En we ontwikkelen voortdurend verder!  

Met QL-FOS is de dagelijkse cateringsituatie als vertrekpunt genomen

Uitgebreid en verbeterd: in The Cloud

Met de nieuwste versie is het eenvoudig om een kassa te voorzien van de juiste parameters vanuit de centrale beheeromgeving Questor-ONLINE. Bij het verwisselen of plaatsen van een extra kassa kunnen heel simpel, op afstand, alle juiste instellingen worden geladen. Snel en vooral foutloos.

Openbaar Vervoer

De kassa-software van Quarto wordt ook op grote schaal ingezet bij de verkoop van losse ritten in bussen en trams. Dit doen we samen met het bedrijf Telexis, een zeer belangrijke en innovatieve speler binnen het ov. Samen vormen we een  krachtige combinatie en uitstekende dienstverlener. Met de laatste versie is een verdere integratie met de bus-computer van Arriva bereikt. Hierdoor is er een eenvoudige aan-en afmeldprocedure doorgevoerd voor de chauffeurs. Met slechts enkele handelingen meldt de chauffeur zich aan en na het afmelden wordt de kassa-automatisch geblokkeerd. Handig bij de chauffeurswissel tussen diensten en een perfecte registratie is geborgd.

Nog enkele handige ontwikkelingen

Juist alledaagse zaken uit de praktijk hebben onze aandacht. Zo is het eenvoudig mogelijk de keukenbonnen iets langer blanco te houden aan de bovenzijde, zodat deze  beter aan de counter opgehangen kunnen worden. 

Wat naast tal van kleine verbeteringen en verfijningen, zeker nog interessant is te vermelden is de mogelijkheid om aan je QL-kassa een Dymo-labelprinter te hangen. Hiervoor is nu een software driver aanwezig en kan een knop worden gemaakt op het kassa-scherm. 

We houden je op deze manier weer graag op de hoogte. Mocht je het interessant vinden eens na te gaan op welke wijze onze innovaties ook jouw organisatie kunnen helpen, neem dan zeker contact op met je accountmanager. Zien is immers geloven?